Haber Karaisalı | Karaisalı Haber 18 Ekim 2024
KARAISALI
Anasayfa » Uncategorized » Gündem » Karaisalı’da motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı

Karaisalı’da motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı

  • 14 Ekim 2024
REKLAM ALANI
Karaisalı’da motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı

Karaisalı İlçe Emniyet Amirliği tarafından düzenlenen “Sıfır Risk İçin Bir Kask Tak” projesi kapsamında ilçemizde motosikletle kuryelik yapan 24 işletmenin çalışanları ile kask kazasında yaralanan 6 vatandaşa kask verildi.

Düzenlenen programa Karaisalı Kaymakamı Eda Sel Güdek, Belediye Başkanı Bekir Şimşek, İlçe Emniyet Amiri Aziz Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Emre Yeşilyurt ve projede emeği geçen Bolacalı Muhtarı Murat Sabah katıldı.

Kaymakam Eda Sel Güdek, projede emeği olan İlçe Emniyet Amirliğimize ve Bolacalı Muhtarı Murat Sabah‘a teşekkürlerini iletti.

İlçe Emniyet Amirliği’nden yapılan açıklamada, “Trafikte, motorsiklet sürücülerinin ve yolcularının kask takmalarına yönelik ilçemiz reklam bilboardlarına afiş asılmış olup asayiş ve trafik uygulamalarında bilgilendirme yapmak amacıyla broşürler hazırlanmıştır.

16.10.2024 itibariyle ilçemizde motorsiklet sürücüsü ve yolcularının kask takmalarına yönelik denetimler yapılacaktır.

Gençlerimizi koruma da kararlıyız.” Denildi.

Başkan Şimşek’te “Adana İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Sıfır Risk İçin Bir Kask Tak’ projesi kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce organize edilen programa İlçe Kaymakamımız Eda Sel Güdek ve protokolümüzle beraber katılarak, ilçemizde motosiklet sürücüleri ve yolculara trafikte hayat kurtaran bir önlem olan kask kullanımını teşvik etmek amacıyla kask dağıtımı gerçekleştirdik. Her bir can bizim için değerli, bu nedenle kazaların önüne geçmek ve güvenli bir gelecek inşa etmek adına sorumluluğumuzun farkındayız. Hep birlikte bilinçli ve güvenli bir trafik için adım atıyoruz.” Dedi.

Etiketler:

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz