Haber Karaisalı | Karaisalı Haber 07 Eylül 2024
KARAISALI
Anasayfa » Uncategorized » Gündem » Karaisalı’nın yeni Kaymakamı görevine başladı

Karaisalı’nın yeni Kaymakamı görevine başladı

  • 19 Temmuz 2024
REKLAM ALANI
Karaisalı’nın yeni Kaymakamı görevine başladı

11.07.2024 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Karaisalı Kaymakamı olarak görevlendirilen Eda Sel, ilçemizdeki görevine başladı.

Kaymakam Muhammed Huzefye Onur’un ilçemizden ayrılmasını ardından, Bartın’ın Kurucaşile Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Eda Sel, Karaisalı Kaymakamı olarak görevi devraldı. Huriye Küpeli Kan’ın ardından Karaisalı’ya bir kez daha kadın kaymakam atanmış oldu.

Kaymakam Eda Sel 200 kişilik 111. dönem kaymakam adayları olarak yaklaşık 9 ay boyunca deprem bölgelerinin yaralarının sarılması için görev yaptı. 111. dönem kaymakam adaylarının ilk grubu Ekim 2023’te ilçelere görevlendirilmiş ve kaymakam vekili olarak görevlerine başlamıştı.

Kaymakam Sel, Karaisalı’dan önce Kahramanmaraş Göksun, Kahramanmaraş Onikişubat ile Hatay Antakya’da ve son olarak Bartın Kurucaşile ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

İLK ZİYARET ŞEHİT AİLESİNE OLDU
Kaymakam Eda Sel, İlçe Jandarma Komutanı Emre Yeşilyurt, İlçe Müftü Vekili Fatih Gözüküçük ve Hacılı Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan ile birlikte, Hacılı Mahallesi’nde ikamet eden Şehidimiz J. Er Ali Gümüştop’un değerli ailesini ve şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti.

Etiketler:

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz