Haber Karaisalı | Karaisalı Haber 08 Eylül 2024
KARAISALI
Anasayfa » Uncategorized » Spor » Toroslar Süper Kupası sahibin buldu ama sahipsizlik isyan ettirdi!

Toroslar Süper Kupası sahibin buldu ama sahipsizlik isyan ettirdi!

  • 8 Haziran 2024
REKLAM ALANI
Toroslar Süper Kupası sahibin buldu ama sahipsizlik isyan ettirdi!

Karaisalı’da ve Aladağ’da geçen sezon düzenlenen futbol turnuvalarında şampiyon olan takımların bir süper kupa maçında karşılaşmasına yönelik yapılan çalışmalar sonrası düzenlenen ve adına “Toroslar Süper Kupası” verilen karşılaşma bugün Adana’da Muharrem Gülergin Stadı’nda gerçekleştirildi.

Karaisalı şampiyonu Döşekevispor ile Aladağ şampiyonu Sivişlispor’un karşılaştığı maç normal süresi 1-1 bitince penaltı atışlarına gidildi. Kızıldağ’ın şampiyonu Döşekevispor penaltıları 5-4 kazanarak bir ilk olan Toroslar Süper Kupası’nı kazandı.

İki ilçe ve bölgemiz için tarihi bir maç olarak görülen kupa maçına iki ilçenin ve büyükşehir protokolünün yalnız bırakması ise tepki çekti. Hem maçta hemde kupa töreninde yalnızlığa Döşekevispor’un antrenörü Cihat Metin tepki gösterdi. Cihat Metin maç sonrası yaptığı açıklamada, “Ben burda Karaisalı’yı temsil ettim, karşı taraf Aladağ’ı temsil etti. Ben Karaisalı Belediye Başkanı ve Aladağ Belediye Başkanını da burada görmek isterdim. Kaymakamlarımızı da burada görmek isterdim. En azından yanımızda olduklarını hissetmemiz lazımdı” dedi.

Etiketler:

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz